Videograaf Bruiloft Nijmegen

Videograaf Bruiloft Nijmegen

Videograaf voor uw bruiloft in Nijmegen

Drone NijMegens is dé specialist op het gebied van videografie. Als u op zoek bent naar een videograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Nijmegen of in de rest van Nederland, dan staan we graag voor u klaar. Drone NijMegens maakt unieke beelden vanaf de grond en vanuit de lucht aan de hand van professionele videocamera’s en drones. De mooiste dag van uw leven blijft op deze manier een waardevolle herinnering.

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Vanaf het moment dat uw gasten arriveren, tot aan de emotionele momenten tijdens de ceremonie en de fantastische sfeer gedurende het eindfeest van de dag. Natuurlijk wilt u deze bijzondere momenten telkens weer beleven, ook als de bruiloft achter de rug is. Als videograaf voor uw bruiloft in Nijmegen en omgeving staat Drone NijMegens graag tot uw beschikking.

We zijn gespecialiseerd in het maken van adembenemende beelden aan de hand van een professionele videocamera’s en drones. Doordat er gefilmd wordt vanuit een andere positie, ontstaat er een uniek perspectief. Hierbij kunt u denken aan beelden die de huwelijkslocatie vanuit de lucht vastleggen. Een voorbeeld hiervan is de entree van uw geliefden en dierbaren, de aankomst met de koets of de ceremonie op de buitenplaats.
 

Wilt u direct ook een bruidsfotograaf bij uw pakket boeken? Kies dan voor het COMBI pakket. Hierbij werkt Drone NijMegens graag samen met bruidsfotograaf Sanne van Vows and Lilies.

Professionele videograaf voor een bruiloft in de omgeving van Nijmegen

Een bruiloft reportage bestaat in de meeste gevallen alleen uit foto’s. Toch gaan er dan veel mooie momenten én de sfeer die daarbij hoort verloren. Deze uitdrukkingen en emoties kunnen intenser worden vastgelegd aan de hand van videobeelden. Zo wordt de vorm van de dag vertelt aan de hand van een prachtige videoreportage waar u telkens weer van kunt genieten.

Bij Drone NijMegens beschikken we over professionele apparatuur en een flinke dosis ervaring. Dat betekent dat de videograaf geen enkel waardevol moment mist. Natuurlijk zorgt Drone NijMegens er ook voor dat uw bruiloft reportage op een professionele manier wordt gemonteerd. Video’s editen is dan ook één van onze specialiteiten. Als videograaf voor uw bruiloft in Nijmegen en omgeving doen we er alles aan om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen. Daarom hanteren we ook een transparante werkwijze waarbij persoonlijk overleg centraal staat.

 Alleen op deze manier bent u verzekerd van een prachtige videoreportage die de sfeer van de huwelijksdag tot in de kleinste details weergeeft. Drone NijMegens staat dat ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren videograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Nijmegen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

De drone beelden zijn fenomenaal en uniek! Dingen en momenten die niemand kon zien heb jij weten vast te leggen. Aan alles heb je gedacht en je had goed opgeslagen welke momenten en dingen voor ons speciaal zouden zijn. Zelfs de 'same-day video' van de huwelijksvoltrekking en de middag wist je klaar te hebben. Zodat de avondgasten voor onze opkomst het verloop van onze dag alvast konden zien, dit was echt super vet!

Niets meer dan lof, en wij zijn dan ook dankbaar dat we jou als videograaf hebben gehad op onze mooiste dag ever!​

Helmut

Wij willen Drone NijMegens graag bedanken voor onze prachtige bruidsvideo! Wat een geweldig resultaat van een prachtige huwelijksdag, nu hebben wij een blijvende herinnering en kunnen onze trouwdag telkens opnieuw beleven, want als wij onze video terugzien voelen wij exact dezelfde emoties als op onze trouwdag en dat is fantastisch! De gehele dag ben je aanwezig geweest om alles vast te leggen, zelfs de meest intieme momenten en toch hebben we je vaak niet eens gezien, zo goed wist je de momenten te pakken en toch op afstand te blijven. Je liet het echt ons moment zijn, knap dat je die balans telkens vond.

Yvonne

Vanaf het moment dat we contact legden met Jeroen van Drone NijMegens merkten we de professionaliteit en precisie op. We hebben een kennismakingsgesprek gehad, waarbij we onze wensen konden aangeven. Verder had Jeroen snel door wat voor een mensen we waren en kwam dit in de beelden duidelijk terug. Jeroen heeft de tijd genomen ons mee te nemen in zijn proces. Op de dag zelf was Jeroen heel natuurlijk aanwezig. We hebben hem als één van onze gasten beschouwd. Hij heeft praatjes gemaakt met de mensen, wist overal te zijn met zijn videocamera en drone, zonder dat het opviel. We hebben een aantal keer tegen elkaar gezegd: goh hij heeft zelfs dat en dat vanuit die hoek gefilmd! We zijn erg tevreden met het eindresultaat. In minder dan 24 uur hadden we de korte versie al in de inbox, en hebben we na kunnen genieten van de dag. Wat een service! Ongelooflijk snel! Ook het reageren via app en mail gaat super. We hebben ons geen zorgen gemaakt over het verloop wat betreft de inzet van een videograaf. Ook de factuur was prettig, niet geheel onbelangrijk! Jeroen werkt met zijn hart, weet te blenden in de omgeving, maakt ontzettend goeie professionele shots en weet alles goed vast te leggen. Hij werkt verder zeer goed samen met de fotograaf. We zijn zo blij met het resultaat! Een perfecte dag, perfect vastgelegd!

Stefan en Dianne

Drone Nijmegens
Nijmegen, Nederland
0626654508
info@dronenijmegens.nl