Jeroen Megens Drone NijMegens

Jullie bijzondere dag prachtig vastgelegd met camera én drone vastgelegd uniek vastgelegd met liefde vastgelegd

Videograaf bruiloft Nijmegen

Drone NijMegens is een specialist op het gebied van videografie. Als u op zoek bent naar een videograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Nijmegen of in de rest van Nederland, dan sta ik graag voor u klaar. Drone NijMegens maakt unieke beelden vanaf de grond en vanuit de lucht aan de hand van professionele videocamera’s en drones. De mooiste dag van uw leven blijft op deze manier een waardevolle herinnering.

Op de dag van een huwelijk gebeurt er veel. Het is een aaneenschakeling van waardevolle momenten. Vanaf het moment dat uw gasten arriveren, tot aan de emotionele momenten tijdens de ceremonie en de fantastische sfeer gedurende het eindfeest van de dag. Natuurlijk wilt u deze bijzondere momenten telkens weer beleven, ook als de bruiloft achter de rug is. Als videograaf voor uw bruiloft in Nijmegen en omgeving staat Drone NijMegens graag tot uw beschikking.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van adembenemende beelden aan de hand van een professionele videocamera’s en drones. Doordat er gefilmd wordt vanuit een andere positie, ontstaat er een uniek perspectief. Hierbij kunt u denken aan beelden die de huwelijkslocatie vanuit de lucht vastleggen. Een voorbeeld hiervan is de entree van uw geliefden en dierbaren, de aankomst met de koets of de ceremonie op de buitenplaats.
 

Wilt u direct ook een bruidsfotograaf bij uw pakket boeken? Kies dan voor het COMBI pakket. Hierbij werkt Drone NijMegens graag samen met bruiloftsfotograaf Sanne van Vows and Lilies, Jisca van Jisca Fotografie. Hierbij krijgt u een combinatie korting bij beiden. Of met bruiloftsfotgraaf Mariëlle van Mariëlle Kokke Fotografie.

WhatsApp Image 2022-04-22 at 2.45.38 PM

© Mariëlle Kokke Fotografie

Professionele videograaf voor een bruiloft in de omgeving van Nijmegen

Een bruiloft reportage bestaat in de meeste gevallen alleen uit foto’s. Toch gaan er dan veel mooie momenten én de sfeer die daarbij hoort verloren. Deze uitdrukkingen en emoties kunnen intenser worden vastgelegd aan de hand van videobeelden. Zo wordt de vorm van de dag vertelt aan de hand van een prachtige videoreportage waar u telkens weer van kunt genieten.

Drone NijMegens beschikt over professionele apparatuur en een flinke dosis ervaring. Dat betekent dat de videograaf geen enkel waardevol moment mist. Natuurlijk zorgt Drone NijMegens er ook voor dat uw bruiloft reportage op een professionele manier wordt gemonteerd. Video’s editen is dan ook één van mijn specialiteiten. Als videograaf voor uw bruiloft in Nijmegen en omgeving doe ik er alles aan om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen. Daarom hanteer ik ook een transparante werkwijze, waarbij persoonlijk overleg centraal staat.

Alleen op deze manier bent u verzekerd van een prachtige videoreportage die de sfeer van de huwelijksdag tot in de kleinste details weergeeft. Drone NijMegens staat dat ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar een ervaren videograaf voor uw bruiloft in de omgeving van Nijmegen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Brons

1595
 • Kennismakingsgesprek
 • 6 uur aanwezig*
 • Trouwfilm van 3-4 minuten
 • Inclusief drone beelden (indien mogelijk)
 • Volledige ceremonie
 • Oplevering op USB-stick
 • Eerste 50 kilometer inbegrepen

Zilver

1795
 • Kennismakingsgesprek
 • 9 uur aanwezig*
 • Trouwfilm van 4-6 minuten
 • Inclusief drone beelden (indien mogelijk)
 • Videoreportage +/- 10 minuten
 • Volledige ceremonie
 • Oplevering op luxe USB-stick
 • Eerste 150 kilometer inbegrepen

Goud

1995
 • Kennismakingsgesprek
 • 12 uur aanwezig*
 • Trouwfilm van 5-9 minuten
 • Inclusief drone beelden (indien mogelijk)
 • Videoreportage +/- 20 minuten
 • Volledige ceremonie
 • Oplevering op luxe USB-stick
 • Onbeperkte kilometers binnen Nederland

FAQ

Andere bruidsparen over Drone NijMegens

Bruidspaar Walther
Bruidspaar Walther
Lees verder
Voor de mooiste dag uit je leven wil je ook de mooiste herinneringen, en er de rest van je leven van kunnen genieten !! dit heeft Jeroen mogelijk gemaakt , FANTASTISCHE drone momenten die je zelf op je huwelijksdag niet hebt beleeft gewoon omdat je ze niet ziet op dat moment , zo herbeleven wij iedere keer nog steeds onze mooiste dag en telkens zien we "nieuwe "momenten in onze video. door Jeroen voel je je op je gemak , hij denkt aan al je wensen en is mega professioneel , je kunt genieten van je dag en er 100% op vertrouwen dat je de mooiste video EVER krijgt !!
Davy en Rieneke
Davy en Rieneke
Lees verder
Jeroen is superfijn om mee samen te werken. Tijdens de voorbereidingen van onze trouwdag was hij erg betrokken, dacht mee en nam initiatief. Tijdens de dag was het erg gezellig om Jeroen er de hele dag bij te hebben en tegelijkertijd hebben we het filmen nauwelijks gemerkt. De beelden die we hebben ontvangen zijn prachtig! De manier van vastleggen en editen paste helemaal bij de sfeer van onze dag. Kortom, Drone Nijmegens is een echte aanrader!
Kasper en Freya
Kasper en Freya
Lees verder
Drone NijMegens was echt een fantastische toevoeging aan onze bruiloft! Met een persoonlijke en meedenkende houding! Op de dag zelf merkte wij weinig van het filmen, maar wat een prachtige beelden heeft hij geschoten! Jeroen blend prachtig in met de omgeving waardoor wij intens konden genieten van onze dag en toch alles in beeld hebben! We bekijken het filmpje nog regelmatig, om nooit meer te vergeten!
Gerry en Mirjam
Gerry en Mirjam
Lees verder
We zijn heel blij met de door Drone NijMegens geleverde video van onze trouwdag. Alle mooie en belangrijke momenten zijn mooi vastgelegd en verwerkt in de geleverde video's. Jeroen is een prettig persoon om mee te werken, zeer betrokken en professioneel en we hebben zijn aanwezigheid op onze trouwdag als zeer plezierig ervaren. Ook de samenwerking met de fotograaf (Jeroen Savelkouls) was erg prettig en professioneel.
Eelco en Sinem
Eelco en Sinem
Lees verder
Jeroen is niet alleen een zeer prettige en aardige persoon, hij heeft ook fantastisch werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over de bruiloftsvideo. We hadden geen opmerkingen, gewoon top!
Wilco en Mariska
Wilco en Mariska
Lees verder
Jeroen heeft zowel een verlovingsfilmpje gemaakt als onze film voor de bruiloft. Bij het hele proces was Jeroen betrokken, altijd flexibel en bereid om mee te denken. Vriendelijk, spontaan en professioneel zijn kenmerken die Jeroen typeren. Hierdoor was er een ongedwongen en gezellige sfeer op onze bruiloft, wat terug te zien is in het resultaat. Wij zijn erg blij met zijn werk!
Arjon en Lizzie
Lees verder
Jeroen was de videograaf op onze bruiloft. Wij zijn super blij met het resultaat! Heel leuk om de dag via zijn video’s terug te kijken. Hij heeft precies de juiste momenten gebruikt, heel mooi in beeld gebracht incl. dronebeelden en heel netjes gemonteerd tot een vloeiende film. Daarnaast is het erg fijn hoe hij te werk gaat op de dag zelf. Rustig, duidelijk en altijd op de goede plaats. Heel erg bedankt Jeroen!