Over mij

OVER MIJ

Haterste Vennen

Welkom op de pagina van Drone NijMegens. Mijn naam is Jeroen Megens en in juli 2017 ben ik begonnen met een nieuwe passie in drone fotografie en videografie in Nijmegen en omgeving. 

Mijn passie voor fotografie en videografie is jaren geleden ontstaan. Na in 2016-2017 een jaar promotiewerk gedaan te hebben voor een lokale studievereniging, was het tijd om voor mijzelf te beginnen. 

Begin 2018 heb ik mijn ROC-L brevet gehaald, wat betekent dit ik beroepsmatige vluchten mag maken. Wilt u een aftermovie van uw bruiloft of een ander evenement vast laten leggen inclusief drone beelden? Dan bent u hier op het juiste adres. Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust.

Ik kijk er erg naar uit om met u samen te werken!

Drone Nijmegens
Nijmegen, Nederland
0626654508
info@dronenijmegens.nl