Welkom op de pagina van Drone NijMegens. Mijn naam is Jeroen Megens en in juli 2017 ben ik begonnen met een nieuwe passie in (drone)fotografie en -videografie in Nijmegen en omgeving. Vandaar de naam NijMegen(s). Verhalen vertellen via video’s vind ik het mooiste wat er is. 

Mijn passie voor fotografie en videografie is jaren geleden ontstaan. Na in 2016-2017 een jaar promotiewerk gedaan te hebben voor een lokale studievereniging, was het tijd om voor mijzelf te beginnen. 

Na een aantal jaar hobbymatig te hebben gevlogen heb ik begin 2018 mijn ROC-L brevet gehaald. Dat betekent dat ik beroepsmatige vluchten mag maken. Wilt u een aftermovie van uw bruiloft of een ander evenement vast laten leggen inclusief drone beelden? Dan bent u hier op het juiste adres. Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust.

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!