Jeroen Megens Drone NijMegens

Wie is Drone NijMegens?

Welkom op de pagina van Drone NijMegens. Mijn naam is Jeroen Megens en in juli 2017 ben ik begonnen met een nieuwe passie in (drone)fotografie en -videografie in Nijmegen en omgeving. Vandaar de naam NijMegen(s). Verhalen vertellen via video’s vind ik het mooiste wat er is. Het brengt extra emoties met zich mee ten opzichte van fotografie.

Hoe is het begonnen?

Mijn passie voor fotografie en videografie is jaren geleden ontstaan. Het begon op vakanties met een GoPro mijn activiteiten vast te leggen. Na in 2016-2017 een jaar promotiewerk gedaan te hebben voor een lokale studievereniging, was het tijd om voor mijzelf te beginnen. Ik had altijd al veel interesses in de wereld van de drones en eindelijk was het tijd om er een voor mijzelf aan te schaffen.

Na een aantal jaar hobbymatig te hebben gevlogen heb ik begin 2018 mijn ROC-L brevet gehaald en begin 2021 mijn A1-A2-A3 licenties. Dat betekent dat ik beroepsmatige vluchten mag maken.

Waar kan ik je voor benaderen?

U kunt mij benaderen als u foto’s of video’s met de drone of een camera nodig heeft. Van bruiloften tot evenementen en van portretfotografie tot bedrijfsvideo. Ik sta openen voor nieuwe uitdagingen. Ik zal mijzelf maximaal inzetten om het gewenste eindresultaat te behalen. U kunt een kijkje nemen op mijn Portfolio pagina voor enkele voorbeelden. Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust.

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!

DSC00246
WhatsApp Image 2021-09-27 at 13.27.24