Bruiloft reportage

Een bruiloft videoreportage laten maken in het Rijk van Nijmegen

Wilt u een bruiloft videoreportage laten maken en gaat u trouwen? Drone NijMegens is een bedrijf gespecialiseerd in videografie. Ik werk net iets anders dan veel andere videografen. Ik werk namelijk met behulp van drones. Het grote voordeel van drones is dat deze foto’s en video’s kunnen maken vanaf verschillende hoogtes en vanuit verschillende hoeken. Ik ben volledig gespecialiseerd in deze technieken. Ik weet exact welke hoeken het beste werken en zorg ervoor dat het eindresultaat er fantastisch uitziet. Uiteraard werk ik uitsluitend met drones van hoge kwaliteit en zijn de drones voorzien van erg goede camera’s. Op deze manier kan ik een goede kwaliteit garanderen. 

Als u een bruiloft videoreportage laat maken door Drone NijMegens dan komt de film er fantastisch uit te zien. U kunt uw bruiloft natuurlijk niet eventjes herhalen omdat de beelden niet goed genoeg is. Het is daarom zeer belangrijk dat u uw trouwfilm direct door een expert laat maken. Bij mij bent u hiervoor zeker weten aan het juiste adres! Ik zorg ervoor dat u een goed aandenken heeft aan deze mooie dag. Zo kunt u ook jaren later nog genieten van de reportage die u heeft laten maken. 

Wilt u direct ook een bruidsfotograaf bij uw pakket boeken? Kies dan voor het COMBI pakket. Hierbij werkt Drone NijMegens graag samen met bruidsfotograaf Sanne van Vows and Lilies.

Prijzen 2020

Boek vóór eind oktober uw bruiloft voor in 2020 en ontvang 10% korting

Hoe werkt een bruiloft videoreportage bij Drone NijMegens?

Wanneer u door mij een bruiloft videoreportage laat maken in de omgeving van Nijmegen ga ik uiteraard erg zorgvuldig te werk, zodat u het gewenste resultaat krijgt. Met mijn werk is een goede communicatie zeer belangrijk. Zo bespreek ik vooraf met u wat u graag terugziet in de videoreportage. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om mij de strategie te laten bepalen. Ik bedenk dan de juiste strategie om een perfecte videoreportage te maken van uw bruiloft. Bent u benieuwd hoe mijn projecten er uitzien? U vindt een aantal van de projecten die ik eerder gemaakt heb terug op de website. 

Ik vind het belangrijk dat u vooraf weet hoe ik te werk ga. Vooral bij een belangrijke gebeurtenis, zoals uw bruiloft, moet natuurlijk alles helemaal volgens planning gaan. Ik raad u dan ook aan om contact met mij op te nemen indien u nog bepaalde vragen heeft. Ik sta er altijd voor open om uw vragen te beantwoorden, ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U kunt mij uiteraard ook bereiken via het contactformulier op de website! 

Portfolio

Drone Nijmegens
Nijmegen, Nederland
0626654508
info@dronenijmegens.nl